The Bourne Legacy DVD Bluraypremiär

Den 28 december 2012 är det DVD/Bluraypremiär för “The Bourne Legacy“. Manusskaparen av Bourne-filmerna, Tony Gilroy, är tillbaka i regissörsstolen i detta nya kapitel av den actionfyllda Bourne-serien. I The Bourne Legacy får vi möta den nye hjälten Aaron Cross (Jeremy Renner), vars liv står på spel på grund av händelser i de första tre filmerna. Förutom Renner debuterar även Rachel Weisz och Edward Norton i den nya Bourne-filmen medan Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn och Scott Glenn är tillbaka i sina tidigare roller. Den 28 december släpper Universal Pictures även “The Complete Bourne Collection” som innehåller alla fyra filmerna.

Hur länge den boxen kommer vara komplett återstår att se. Filmens avslutningsscen lämnar öppet för en fortsättning och jag är övertygad att vi inom en snar framtid får en del två med Jeremy Renner som Aaron Cross. När Matt Damon inte ville vara med längre fick Renner ta över som ny agent och jag tycker han gör bra i från sig i en film som i upplägget är en snar kopia av den tidigare Bournetriologin. Så här sa Matt Damon, tidigare i år, om varför han tackade nej till att klä sig i Jason Bourne kostymen i ytterligare en film…Det fanns helt enkelt inte något manus…

A lot of times what happens in these big-budget movies is they’ll get a release date, and they’ll book everybody’s time, and they’ll just send you off to a location with no script — and that’s your problem, and you got to figure it out. I didn’t want to put myself in that situation again because that takes years off your life. I’d rather have a script and go through it in a sensible way, and even if we throw the script out, there is half a script.

I klippet nedan spelas inledningsscenen in vid Elbow Falls, Alberta Canada. Kallt i luften och kallt i vattnet, men det hindrar inte en hårding…

För Bourne Legacy trailers finns följande inlägg: The Bourne Legacy och Another Bourne.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *