Parker

Dags för kriminalthriller full av action i “Parker“…

Yrkestjuven Parker(Jason Statham) har levt efter en enda regel, att aldrig stjäla från fattiga och aldrig skada oskyldidga. Men när människor han trodde att han kunde lita på, förråder honom och lämnar honom för att dö, följer han efter dem till Florida för att utkräva sin hämnd. Han utger sig för att vara en rik man från Texas och får hjälp hjälp av en kvinna vid namn Leslie(Jennifer Lopez). Tilsammans planerar dem att “stjäla” Parkers före detta gängs planerade stöt, mitt framför näsan på dem.

Det här låter som en vanlig dag på jobbet för Jason Statham och tittar man på trailern förstår man, att här kommer bjudas på högoktanig action i regi av Taylor Hackford, som tidigare gjort “Djävulens Advokat” och “Proof Of Life“. I övriga roller återfinns bland andra Michael Chiklis och Nick Nolte. Biopremiären sker den 25 januari 2013.

Trailer till Parker från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *