This Is 40 Featurette

I klippet nedan tas vi med bakom kulisserna på Judd Apatows uppföljare till “På smällen” (Knocked up). I “This Is 40” får vi se hur det gick för “det andra” paret i filmen, Pete (Paul Rudd) och Debbie (Leslie Mann). Även Megan Fox, Melissa McCarthy (Bridesmaids) och Jason Segel medverkar.

Det känns som om den här komedin där 40-års krisen kommer på tapeten i gestaltning av Judd Apatow har alla förutsättningar att bli riktigt rolig. Apatow har även lyckats med att knyta till sig en handfull oerhört duktiga komiker, där jag är specieelt förtjust i Leslie Mann, Paul Rudd och Melissa McCarthy.

Förutom på smällen har han ju också gett oss roliga filmer som “The 40 Year Old Virgin” och “Funny People” samt skrivet manus till “Fun With Dick And Jane” med Jim Carrey och Tea Leoni. Flera inlägg om This Is 40:…This Is 40 med trailer 1This Is 40 trailer 2.

Distributör: UIP
Biopremiär: 11 januari 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *