Tom Cruise och Robert Duvall På Fotboll

Tom Cruise tillsammans med Robert Duvall och “Jack Reacher” regissören Christopher McQuarrie befinner sig i europa för promotion av action drama filmen om den före detta militärpolisen Jack Reacher. I går, den 9 december, var de på fotbollsderby i Manchester och bevittnade matchen Manchester City – Manchester United. I morgon tisdag når de Stockholm och svenska galapremiären. Meningen var att filmens kvinnliga stjärna, Rosamund Pike, också skulle svassa runt på röda mattan, men nu ser det ut som filmbolaget skickat gamle filmräven Robert Duvall i stället.

Robert Duvall som fyller 82 år i januari 2013 har en Oscar för sin roll i “På nåd och onåd” från 1983. Duvall har ytterligare 5 Oscarsnomineringar, bland annat för “Gudfadern“(1972). Många känner kanske igen honom från otaliga westernfilmer som till exempel “Open Range“(2003) och miniserien “Broken Trail” från 2006. Så det är bara att hoppas att Robert Duvall följer med till Stockholm också, filmikon som han är. Nedan ett bildspel från Manchester i söndags med Tom Cruise, Robert Duvall och Christopher McQuarrie på fotboll…

Fotocredit: Shirlaine Forrest Getty Images, Lucian Capellaro © Paramount Pictures 2012., Clive Mason Getty Images.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *