Oblivion

Tom Cruise är en synnerligen aktiv skådespelare, actionfilm efter actionfilm läggs till handlingarna och nu på tisdag den 11 december kommer han till Stockholm för att promota “Jack Reacher“. Nästa film “till rakning” för Cruise är Joseph Kosinskis(Tron Legacy) SciFi actionäventyr “Oblivion“. Där får han samsas med bland andra Morgan Freeman, Melissa Leo och Zoe Bell. Sverigepremiären sker nästa år, närmare bestämt den 12 april 2013.

I Oblivion spelar Tom Cruise Jack Harper, som är en av de sista robot-reparatörerna som är stationerad på Jorden. En massiv operation för att utvinna viktiga resurser efter decennier av krig mot ett skrämmande hot kallade Scavs är nästan fullbordat.
En dag raseras Jacks tillvaro plötsligt när han räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av händelser som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet och som lägger mänsklighetens öde i hans händer…

Distributör: Universal Pictures.
Biopremiär: 12 april 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *