The Impossible Featurette

Både Naomi Watts och Ewan McGregor glänser i starka dramat “The Impossible“. Filmen är baserad på en sann berättelse och berättar om vad som händer en familj under tsunamin. Watts och McGregor nämns nu som starka kandidater till varsin Oscarsnominering och för Naomi Watts blir det i så fall andra gången, då hon redan 2004 nominerades för sin prestation i “21 gram“, kanske blir det full pott den här gången.

Ewan McGregor har trots alla de fina filmer han medverkat i, aldrig blivit nominerad. Men nu är det guldläge, enligt alla förhandsrapporter briljerar Mcgregor som den med familjen semestrande fadern Henry och att den prestationen leder hela vägen fram till en Oscarsvinst är inte helt…Impossible.

Tidigare inlägg med trailer hittar ni HÄR. I detta bakom kulisserna klipp berättar bland andra skådespelarna och filmens regissör Juan Antonio Bayona(mannen bakom starka spanska rysaren “Barnhemmet“) om filmen och inspelningen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *