Tom Cruise Till Snökaos

Tom Cruise kommer till ett Stockholm i snökaos, eller har det hunnit lagt sig till på tisdag den 11 december och hans första Sverigebesök någonsin. Han besöker, som Cinemaholics nämnt tidgare, huvudstaden för att promota sin kommande actionthriller “Jack Reacher“. Här är några tidigare inlägg om den före detta militärpolisen Jack Reacher:
Under Skalet På Jack ReacherJack Reacher och Jack Reacher Trailer.

Inför galapremiären på biograf Sergel kommande tisdag har Universal släppt nya bilder från filmen och inspelningen…

Filmen är regisserad av Christopher McQuarrie, som även står bakom manuset, baserad på en bok av Lee Child. McQuarrie har även skrivet manus till The Usual Suspects samt till kommande filmer som Top Gun 2 och The Wolverine. Han kommer även att vara med på Stockholmsbesöket. Däremot är det osäkert om motspelerskan Rosamund Pike kommer att finnas på plats. Personligen tycker jag det hade varit trevligt om filmbolaget skickat gamle filmräven Robert Duvall som spelar Cash i filmen.

Photo Credit: Karen Ballard
© 2012 Paramount Pictures. All Rights Reserved


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *