Broken City Filmklipp

Våren 2013 har den stjärnspäckade neo noir-thrillern “Broken City“, med Mark Wahlberg, Russell Crowe och Catherine Zeta Jones i rollerna premiär. Filmen regisseras av Allen Hughes som gjorde “Menace II Society“, “From Hell” och “The Book of Eli“.

Här skildrar han en f.d. polis, Billy Taggart(Mark Wahlberg) som nu jobbar som privatdetektiv. Han hyrs in av New Yorks mäktiga borgmästare Nicholas Hostetler(Russell Crowe) för att spionera på äkta makan, spelad av Catherine Zeta-Jones. Borgmästaren misstänker att frun är otrogen och vill att Taggart ska identifiera den förmodade älskaren. Taggart dras nu in i en korrupt konspiration rörande borgmästarvalet i New York City.

Tidigare inlägg med trailer hittar ni HÄR. Broken City är en thriller av det gamla goda slaget. Precis som i “Shooter” får vi se Mark Wahlberg återigen hamna i ett dubbelspel som leder till stora problem. Borgmästarens ståndpunkt är glasklar: I Own You…

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: Våren 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *