Middag Med Kungen

Bill Murray spelar Franklin D.Roosevelt i brittiska dramakomedin “Hudson On Hyde Park“. I klippet nedan är det middag med kungen George VI, eller Bertie som var smeknamnet, här spelad av Samuel West. Och hur är det egentligen med etiketten, skålar man också med drottningen?(Olivia Colman) Själv har jag ingen aning, men FDR verkar ha koll på läget, eller?…

Det finns mer att läsa om filmen på Cinemaholics, här är några inlägg väl värda besväret…Hyde Park On HudsonHyde Park On Hudson – Trailer och Hyde Park On Hudson TV Spottar. Sverigepremiären får vi vänta på till nästa sommar, den 5 juli 2013. Jag tänker nog bänka mig och se den här historien om det första brittiska statsbesöket i USA.

Distributör: SF Film.
Biopremiär: 5 juli 2013.
Stillbildsfoto: Nicola Dove. ©2012 Focus Features, LLC. All Rights Reserved.
Fotnot: Vill man veta mer om den stammande kungen, George VI, så ska man absolut se Tom Hoopers historiska drama “The Kings Speech” med Colin Firth som kungen. Filmen kammade hem fyra Oscars vid galan 2011.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *