Cheerful Weather For The Wedding

Svinnovember är lagd till handlingarna och vi befinner oss ett par dagar in i julmånaden, med första advent och första ljuset tänt. Som sig bör har bloggen blivit lite julpimpad och det kommer bli mycket film fram över. Kommer på DVD och Bluray den 23 januari 2013 gör den brittiska dramakomedin “Cheerful Weather For The Wedding“…

En bister förmiddag i mars 1932 och blivande bruden Dolly (Felicity Jones) gömmer sig i sitt sovrum tillsammans med en flaska rom och dagdrömmer om den förra, nyckfulla sommaren. Sedan länge bortglömda kusiner och knasiga mostrar anländer till huset varje timme, och huset surrar av spekulationer om brudens vistelseort. Förbittrad av sin dotters frånvaro har Dollys virriga mamma Hetty (Elizabeth McGovern) fullt upp med att springa runt i huset och försöka dämpa de anhörigas misstankar. Hetty har planerat hela dagens arrangemang till fullo, men i hennes planer ingick inte ankomsten av Dollys oförutsägbara bästa vän, Joseph (Luk Treadaway).

Distributör: Universal Pictures.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *