Downton Abbey Bluray

Det är många som följer den engelska dramaserien “Downton Abbey“. Efter att ha fått en del mail angående Downton Abbey på bluray så förstår jag att intresset för att ha serien i sin samling är stort. Tidigare har den bara funnits på DVD men glädjande nog har Universal Pictures äntligen beslutat sig för en Blurayutgåva och releasen för den är satt till den 23 januari 2013, för de tre första säsongerna.

Vi lackar snabbt mot jul, snart bara tre veckor kvar och då kan det passa med lite bilder från senaste Downton Abbey utgåvan, förra årets julspecial “Winter At Downton Abbey“…

Det är vinter år 1919. När krigets stormar lagt sig och livet sakta återgår till det normala på Downton Abbey vaknar de gamla konflikterna till liv och arresteringen av Bates skapar en dyster stämning i huset. Kommer han att bli dömd, eller frikänns han i tid för att få dansa med sin nya hustru på tjänarnas årliga bal? Mary måste noga tänka igenom sin framtid med Sir Richard Carlisle efter hans hotelser på jaktfesten och Violet oroar sig för att Rosamund ska bli sårad av den stilige men opålitlige Lord Hepworth som börjat uppvakta henne.“…

Sedan tog säsong 3 vid och i kväll lördag 1 december klockan 21.30 på kanal 1 fortsätter dramaserien om människorna på Downton Abbey med del 5 av 8. Handlingen i kvällens avsnitt är den att Edith får ett spännande erbjudande från en tidning, men entusiasmen från den övriga familjen är inte helhjärtad. Isobel har inte gett upp hoppet om Ethel, och erbjuder henne en nystart. Det senaste tillkottet till tjänstestaben, Ivy, drar blickarna till sig och Daisy är inte glad över Alfreds intresse. Annas ihärdighet ger äntligen resultat, och Matthew misstänker att hans synpunkter på egendomens skötsel inte tas på allvar. Under tiden blir det alltmer uppenbart att saker och ting inte står rätt till med Sibyl.

Mer Downton Abbey på CInemaholics finns det om ni utgår härifrån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *