Bakom Kulisserna På Pulp Fiction

Det blir mycket Quentin Tarantino framöver. Snart är det dags för premiären av hans äventyr i westerntappning, “Django Unchained” och det blir även release för hans samlingsbox, “Tarantino 8 Film collection” på Blu-ray. En av filmerna i boxen är succeen från 1994 med bland andra John Travolta, Samuel L Jackson och Uma Thurman i rollerna, “Pulp Fiction“. Filmen som är en spektakulär mix av explosiv action och humor fick kritikerna på knä och den ansågs som den största filmhändelsen under 1994. Quentin Tarantino ger oss en oförglömlig samling av karaktärer, som billiga lönnmördare, en maffiaboss sexiga fru och en desperat prisjägare i en vild, underhållande film. Med sitt nya sätt att berätta kom filmen att sätta standard för en helt ny genre. Och som det inte vore nog, Pulp Fiction innehåller en hel del skön musik.

Miramax passar på att uppmärksamma Quentin Tarantinos 20 år av filmskapande med att släppa 20 exklusiva bilder från inspelningen av Pulp Fiction.

50 årige Quentin Tarantino tror inte att han kommer att verka som regissör långt upp i åren. Han tycker att det handlar för mycket om digitala medier och TV produktioner i dag och det är något han inte känner lika starkt för som att skapa film för de stora salongerna. I och för sig, säger han aningen med glimten i ögat, skulle han kunna tänka sig en miniserie för HBO. Annars är planen att successivt dra sig tillbaka och skriva böcker, romaner och filmlitteratur. Här är den klassiska scenen där John Travolta och Uma Thurman får feeling på en danstävling i Pulp Fiction…

Tidigare inlägg om Quentin Tarantino och Django Unchained: Bakom kulisserna på Kill Bill, Bakom Kulisserna på Kill Bill 2, kill Bill Vol 3, Django Unchained Trailer, Django Unchained Trailer 2, 60 Sekunder Django Unchained, Django Unchained Posters


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *