Under Skalet På Jack Reacher

I detta bakom kulisserna klipp från “Jack Reacher” berättar författaren Lee Child(pseudonym för författaren Jim Grant) om sin framgångssaga med böckerna om Jack reacher. 60 miljoner sålda böcker talar sitt tydliga språk, berättelserna om den före detta militärpolisen Jack Reacher är ingenting annat än en succe. Första filmen i en förmodad serie är på gång och Tom Cruise spelar huvudrollen, ett val Lee Child själv är mycket nöjd med. I böckerna beskrivs dock Jack Reacher som en goliat av stora mått, han är 1,93 m lång, med en 127 cm vid bröstkorg och en matchvikt på ca 110 kg. Något som inte stämmer in på Cruise med sina 170 centimeter över havet, men på film har det mindre betydelse. Tom Cruise som Jack Reacher kan nu rätta in sig i ledet tillsammans med andra filmhjältar adapterade från böcker, Ian Flemings James Bond och Robert Ludlums Jason Bourne.

Första filmen som är baserad på romanen One Shot(nionde boken i ordningen), har biopremiär den 4 januari 2013. Det finns nu 17 böcker om Jack Reacher, den 17:e, A Wanted Man, kom ut i handeln i augusti 2012. Mer om Jack Reacher på Cinemaholics, med trailer, hittar ni HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *