Ingen Semester För Tom Cruise

Londonborna fick sig en överraskning häromdagen. Det annars så folkfyllda Trafalgar Square var avspärrat och helt plötsligt kom Tom Cruise ned för landning i en helikopter. Det var inspelning av Sci-Fi action filmen “All You Need Is Kill” som var på gång.

I filmen, som bygger på japanen Hiroshi Sakurazakas bok med samma namn, spelar Tom Cruise Lt. Col. Bill Cage som ska rädda jorden från utomjordingar. I en nära framtid har en utomjordisk ras attackerat jorden och hela världens militära styrkor går samman för en sista kamp för att försvara mänskligheten.

Bill Cage är en av de oerfarna soldaterna som hamnar mitt i vad som verkar vara ett rent självmordsuppdrag. Han dör inom några minuter, men återupplivas märkligt nog och tvingas att leva om sin sista dag, för att dö igen och igen och igen i en återkommande loop, bara för att varje gång bli lite smartare och skickligare i sin fight mot ondskan. Sålunda, inget fel på fantasin i den här genren som vanligt. Biopremiären får vi vänta på till våren 2013.

Annars dyker Tom Cruise, som till synes inte verkar behöva någon semester, snart upp på biograferna i action-kriminaldramat “Jack Reacher” som har svensk biopremiär den 4 januari 2013. Jack Reacher har Cinemaholics skrivit om tidigare och det inlägget, med trailer hittar ni här. Varför inte passa på att visa en TV spot för filmen, där Reacher fördjupar sig i ett fall där en tränad militär prickskytt skjutit fem slumpmässiga vittnen…

Trailer till Jack Reacher [tv-spot 2] från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *