The Baytown Outlaws

Desperata hemmafrun Eva Longoria lär inte bli utan roller efter att TV såpan “Desperate Housewifes” nu är nedlagd. Hon är ju faktiskt inte en oäven skådespelare och här kommer hon i en actionladdad film vid namn “The Baytown Outlaws“, med följande handling…

Efter att ha blivit sjuten i magen av exmaken tar Celeste till lite fula trick i ett smutsigt spel. För att få tillbaka sin gudson hyr hon in tre laglösa redneckbröder till hjälp. Men ingenting är enkelt i södern, Vad som börjar som en liten räddningsaktion uratrtar till ett krig ala “battle royal”. Detta udda team tvingas nu skjuta sig igenom vackra kvinnliga lönnmördare, indianska jägare, federala agenter, och ducka för en hel del metall som kommer efter dem, och samtidigt skydda barnet.

Barry Battles som skrivit och regisserar denna actionkomedi verkar ha hämtat sina influenser från Quentin Tarantino och då har han mycket att leva upp till. Han har även lånat Zoe Bell som varit med i många Tarantinofilmer. Och när jag ser Billy Bob Thornton i en av rollerna, i trailern här nedan, så blir jag otroligt sugen att plocka fram “Bad Santa“, för det är ju snart jul. 🙂
Biopremiären sker under 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *