Tomtens Släde

Full fart till Julottan i tomtens släde. Ja, nu är det väl inte dit de ska, de fem legenderna. Här är uppdraget ett annat, nämligen att hindra en uråldrig ande kallad Pitch (the Boogeyman) från att störta jorden ner i ett evigt mörker. Ska det här bli årets julfilm för hela familjen? Säkert kommer “De Fem Legenderna” roa det yngre gardet, men själv förhåller jag mig tveksam. Vart tog de gamla hederliga julfilmerna vägen, de som både roade och skapade en feelgoodkänsla? Man har ju ett tag på sig, men det blir som vanligt när det börjar lacka…man får plocka fram några godingar ur arkivet. Som t.ex de här från ett inlägg inför förra julen. Nu kör vi så det ryker i tomtens släde…
Powered by Preview Networks

Mer om Legenderna finns HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *