Wallander – Den Orolige Mannen

Den 11:e januari 2013 är det dags för biopremiär av en ny Kurt Wallander deckare, “Den Orolige Mannen“. Skådespelare: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, m.fl. Regisserar gör Agneta Fagerström-Olsson.

Nu har Kurt Wallander blivit morfar och han jobbar hårt på att axla denna nya roll, samt att komma närmare dottern Linda och hennes familj. Då en pensionerad kommendörkapten, tillika Lindas svärfar, en dag försvinner dras Wallander in i ett fall som för honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård. Wallander ställs inför frågan om vad som är viktigast – sanningen eller familjen?
Powered by Preview Networks

Distributör: SF Film.
Biopremiär: 11:e januari 2013.
Stillbildsfotograf: Baldur Bragason © 2013 Yellow Bird.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *