Bakom Kulisserna På Kill Bill Volume 2

I inlägget “Bakom Kulisserna På Kill Bill” tidigare i höstas fick ni en liten genomgång, med bilder från inspelningen, av Quentin Tarantinos första Kill Bill. Miramax har nu publicerat bakom kulisserna bilder från inspelningen av Kill Bill Volume 2 och ni får även dem i ett bildspel nedan. I andra Kill Bill filmen är det som bekant payback time som gäller, efter att ha legat i koma i fyra år har den förra yrkesmördaren Black Mamba(Uma Thurman) plitat ned en dödslista och ger sig ut på en road trip, där hon söker efter en bloddrypande hämnd…

Det är för övrigt mycket fokus på Quentin Tarantino just nu och mycket finns här på Cinemaholics. Den 18:e januari går westerndramat Django Unchained upp på de svenska biograferna och om ni utgår härifrån hittar ni inlägg och trailers. Senare, releasen är framflyttad till kvartal 1 2013, kommer Tarantino 8 Film collection Blu-ray med 8 av hans bästa filmer i en trevlig samlingsbox. Och hur var det nu med en tredje Kill Bill Film? Läs mer om det HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *