The Last Stand

Arnold Schwarzenegger har ju som bekant kört i gång filmkarriären igen. I januari 2013 kommer han i actionthrillern “The Last Stand” om Ledaren för en drogkartell, som rymmer ur häktet och beger sig mot mexikanska gränsen, där en sheriff och hans orutinerade män hamnar i hans väg.

Det här är inget jag kommer att springa benen av mig för. Mitt förhållande till guvernören är det att jag tycker han var som bäst i familjekomedin “Klappjakten” från 1996. 🙂 Den filmen om pappan som gör vad som helst för att skaffa drömjulklappen till sin son brukar komma fram här hemma inför varje jul. Men i varje fall, för alla intresserade, här är trailern för “The Last Stand”…

Trailer till The Last Stand [trailer 2] från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *