Admission

Strikta, antagningsansvariga Portia Nathan(Tina Fey) vid Princeton Universitetet lever sitt liv efter skolboken både hemma och på kontoret. När hon gör en rekryteringsresa till en alternativ high school stöter hon på sin förre klasskamrat från college, den frigjorde John Halsey(Paul Rudd) som jobbar på skolan. Han ger Tina en hint om att den begåvade men okonventionella studenten Jeremiah kan vara hennes, i unga år, bortadopterade son. Snart börjar Tina släppa på alla regler för att få in Jermiah vid Princeton och på vägen finner hon en nytt liv av spänning och romantik som hon aldrig trott sig kunna få.

Allt detta får vi uppleva i komedin “Admission” som har premiär våren 2013. Paul Rudd har vi sett tidigare i “På Smällen“, “40 Year Old Virgin” och nu senast i “Wanderlust“. Tina Fey brukar vi annars hitta i “30 Rock” där hon är Liz Lemon. I övriga roller: Lily Tomlin, Michael Sheen m.fl. Regissör är Paul Weitz som tidigare gjort “About A Boy“.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *