Hitchcock, Den Officiella Svensktextade Trailern

20th Century Fox Movies har släppt den officiella svensktextade trailern för “Hitchcock“. När jag ser klippet nedan blir jag riktigt sugen på filmen och berättelsen om Hitch, som Alfred Hitchcock kallades av sina vänner. Två adlade skådespelare har huvudrollerna, Dame Helen Mirren som Hitchcocks fru Alma och Sir Anthony Hopkins som Hitchcock själv. Riktigt roligt ska det även bli att få se Scarlett Johansson som Janet Leigh i “Psycho
Mycket mer om den förväntade blockbuster filmen hittar ni på Cinemaholics HÄR, HÄR och HÄR.

I centrum av “Hitchcock” står kärlekshistorien mellan en av världens mest inflytelserika regissörer Alfred Hitchcock och hans fru Alma Reville. En relation som ställs på prov under inspelningen av en av Hitchcocks mest kända filmer ”Psycho”.
Powered by Preview Networks

Distributör: 20th Century Fox Movies.
Biopremiär: 8:e februari 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *