Rise Of The Guardians London Premiär

I går den 15:e november 2012 var det brittisk premiär i London för det animerande familjeäventyret “Rise of the Guardians“(De fem legenderna). Två av många som närvarade var Jack Frost och Tandfen i form av skådespelarna Chris Pine och Isla Fisher, ni ser dem här nedan i ett bildspel från röda mattan utanför Empire Cinema, London.

Foto:Stuart Wilson 2012 Getty Images for Paramount Pictures International.

De fem legenderna som har Sverigepremiär den 30:e november spås bli årets familjejulfilm. Flera inlägg om filmen, som är i 3D, med trailers och annat smått och gott hittar ni HÄR och HÄR. Cinemaholics lägger även ut ett nytt klipp från De fem Legenderna…Here Comes The Elves…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *