Oz: The Great And Powerful Trailer 2

Oz – The Great and Powerful” berättar om hur trollkarlen anlände till Oz och hur han blir dess härskare.

Oscar Diggs är en trollkarl med tvivelaktig moral som jobbar på en cirkus. När han slungas från Kansas in i det livfulla landet Oz kan han till en början inte tro sin tur. Men sedan träffar han tre häxor som tvivlar på att han är den stora trollkarl folk har förväntat sig. Han dras motvilligt in i de problem som hotar både landet och dess invånare och måste lista ut vem som är god och ond innan det är för sent. James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz och Mila Kunis är några av skådespelarna i filmen som regisseras av Sam Raimi. Premiären sker nästa år, 15 mars 2013, och Disney distribuerar.

Trailer till Oz: The Great and Powerful [trailer 2] från rstvideos trailerarkiv.

Tidigare inlägg med trailer 1 hittar ni HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *