Warm Bodies

Warm Bodies” är baserad på den hyllade romanen av Isaac Marion. Zombier har inga egna känslor eller minnen, men om de äter av en människas hjärna återupplever de scener ur den personens liv. Det är så det går till när zombien R blir förälskad. Han dödar en ung man och övertar hans kärlek till flickvännen och inleder en romans med henne. Nu har R ett mål i tillvaron. Han vill hålla kvinnan gömd från de andra zombierna och se till att hon överlever. Deras kärleksaffär sätter igång en kedjereaktion av händelser som kommer påverka dem båda för all framtid.
Debutanten Isaac Marion lyckades göra något totalt nyskapande med zombiegenren: En varm kärleksroman. Må så vara, det här är too much för mig, men går säkert hem hos många andra. Och nu när Twilight och vampyrerna går i graven, så varför inte några zombiefilmer med liknande tema?

Boken kommer att filmas av samma produktionsbolag som gjorde Twilight-filmerna. Regissör är Jonathan Levine, och i rollerna kommer vi att få se bland annat John Malkovich, Teresa Palmer och Nicholas Hoult. Biopremiär den 1:a februari 2013 och Nordisk Film distribuerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *