Jurassic Park 3D

Steven Spielberg och filmbolaget Universal gör som James Cameron gjorde med “Titanic“, fräschar upp “Jurassic Park” digitalt till nya nivåer, med betydligt bättre ljud och bild, samt släpper den på 3D med biopremiär den 5:e april 2013.
Jurassic Park är en av filmhistoriens mest framgångsrika och inkomstbringande filmer och vann 3 Oscar vid Oscargalan 1994.

Jurassic Park från 1993 är en film som jag tippar kommer bli härlig att se i 3D och den lär nog locka en hel del besökare till biograferna till våren. Tillhör man dessutom en ny filmgeneration och inte har sett filmen förut, blir det nog en upplevelse utöver det vanliga. Här är den nya trailern och ett kort synopsis: “Företaget InGen, under ledning av dess ordförande (Sir Richard Attenborough), har med genteknik lyckats framställa utdöda dinosaurier. För att framsteget ska bli lukrativt så hyr företaget en ö utanför Costa Ricas sydkust (Isla Nublar) för att där bygga upp en jättepark med dessa djur som dess attraktioner: “Jurassic Park“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *