World War Z Trailer

Cinemaholics spinner vidare på Zombies innan det blir helg. Stillbild från filmen “world War Z” med Brad Pitt in action, kom igår och då kan det vara logiskt med trailern i dag.

Brad Pitt spelar huvudrollen som den FN-anställde Gerry Lane, som kämpar för att rädda världen som hotas av undergång, då ett zombievirus hotar att förgöra mänskligheten. Bygger som sagt på Max Brooks bok och I Brooks version börjar utbrottet i Kina där myndigheterna gör vad de kan för att begränsa omfattningen samt mörka den verkliga orsaken. Myndigheterna klarar dock inte av att stoppa utbrottet och det sprider sig ut i resten av världen.

Lite kuriosa i sammanhanget är det faktum att Max Brooks är son till skådespelaren och regissören Mel Brooks. Tur kan det vara att Max inte lät pappa få ett finger med i spelet när det gäller denna film, då hade det blivit en helt annan rulle…Det våras för World War Z(skulle i och för sig kunna bli en trevlig, komisk historia)… Men nu var det Zombievarning, Here is the trailer…

Trailer till World War Z från rstvideos trailerarkiv.

Distributör:Universal Pictures.
Biopremiär: 12 juli 2013.
Trailern lånad av utmärkta filmsidan rstvideo.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *