Beasts Of The Southern Wild

En film att hålla ögonen på är “Beast Of The Southern Wild” med en för mig okänd regissör och okända skådespelare. Jag tycker trailern är tilltalande och skapar intresse. Filmen får vi vänta på till nästa år, 11:e januari 2013, närmare bestämt.

Det universum som debutregissören Benh Zeitlin bygger upp i “Beasts of the Southern Wild” är lika förtrollande som allvarligt och har fått jurys på filmfestivaler världen över på fall. Beasts of the Southern Wild belönades med stora jurypriset i Sundance och Caméra d’Or i Cannes, och visas i tävlan på Stockholms filmfestival 2012.

Sexåriga Hushpuppy bor med sin pappa i en liten by någon stans i den amerikanska södern. Hon får oftast klara sig själv och ser världen runt sig som ett ömtåligt nät av levande varelser, där hela universums existens är beroende av att alla delar passar ihop. Men en dag rubbas ordningen, byn översvämmas och hennes pappa blir allvarligt sjuk. I ett desperat försök att återställa ordningen måste den lilla hjältinnan ta sig an en katastrof av episka proportioner.
Powered by Preview Networks

Distributör: NonStop Entertainment.
Biopremiär: 11:e januari 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *