Sju Minuter Spiderman

Det hade jag inte förväntat mig, men Marc Webbs version av serietidningshjälten Spiderman är riktigt bra, ja så bra att de tidigare filmerna kommer att få samla damm i bokhyllan.

Andrew Garfield och Emma Stone gör lysande ifrån sig och skapar en fin känsla för karaktärerna. Det är riktigt drag i actionscenerna samtidigt som filmen har flera djupa bottnar där vi får dramat gediget serverat, hur det kom sig att den lille grabben Peter Parker blev den han blev.
The Amazing Spiderman hör helt klart hemma i min lilla samling av superhjältefilmer som man vill se om igen. Och det kommer vi ha tid att göra, då vi får vänta till i maj 2014 på Spiderman del 2.

Här är en sekvens på hela sju minuter från Blurayutgåvan av “The Amazing Spiderman.” Peter Parker säger adjö till polischefens dotter, Gwen Stacy, innan han ger sig ut på jakt efter The Lizzard…

Tidigare inlägg om The Amazing Spideman med trailer hittar ni HÄR.
Fotnot: Vill ni ha mer av Marc Webb så rekommenderar jag hans dramakomedi 500 days Of Summer, en annorlunda kärlekshistoria med Zooey Deschanel och Joseph Gordon-Levitt i huvudrollerna. HÄR finns ett inlägg om den filmen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *