Öppenhjärtigt Samtal

Den här videon är lång men väl värt besväret, så har ni en timme över så ägna den med fördel åt de här herrarna: Stjärnorna och de excellenta skådespelarna Matt Damon(42), Jamie Foxx(44), Denzel Washington(57), Richard Gere(63), Alan Arkin(78) och John Hawkes(53) berättar i ett öppenhjärtigt samtal, med THR, om livet som kändisar och skådespelare.

Några roande kommentarer med glimten i ögat, får vi också. Som till exempel: –How do you handle it when people come up to you in a restaurant ? Denzel Washington: I just slap the shit out of them. What’s the most shocking thing that has happened to you in Hollywood? Alan Arkin: Gentle, loving kindness.

Matt Damon berättar också att han sa nej till senaste Bournefilmen för att det inte fanns något manus: “A lot of times what happens in these big-budget movies is they’ll get a release date, and they’ll book everybody’s time, and they’ll just send you off to a location with no script — and that’s your problem, and you got to figure it out. I didn’t want to put myself in that situation again because that takes years off your life. I’d rather have a script and go through it in a sensible way, and even if we throw the script out, there is half a script.

Alla sex är dessutom aktuella med nya spännande filmer: Matt Damon med “Promised Land“, Jamie Fox med “Django Unchained“, Denzel Washington med “Flight“, Richard Gere med “Arbitrage“, Alan Arkin med “Argo” och John Hawkes med “The Sessions“. Länkarna tar er till respektive films trailer.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *