Slutspurt…

Det börjar dra ihop sig i det amerikanska presidentvalet och kandidaterna till presidentposten öser på med TV reklam. Den sittande presidenten Obama slänger in det tunga gardet i form av två komiker, Will Ferrell och Chris Rock.

Will Ferrell i smoking lovar: –“I Will Eat Garbage if You Vote”… -“I will do anything to get you to go out and vote November sixth. I’m not kidding… You need a guy to help you move a couch? Done. I even have my own van.”

I ABC’s Jimmy Kimmel Live Friday show hade Chris Rock ett budskap till alla vita väljare, Obama är vit!
“Obama formerly went by Barry, “the third whitest name on Earth.”
– “After college, the president went into black Chicago neighborhoods to organize people. “How white is that? Black people don’t go into black communities,” Rock says. “We don’t have to. We’re already there.”


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *