Rise Of The Guardians’ Featurette

Världens 5 mest osannolika hjältar – Jack Frost, North (även känd som Jultomten), Bunnymund (Påskharen), Tooth (Tandfen) och Sandy (the Sandman) – blir tvungna att slå sig ihop för att hindra en uråldrig ande kallad Pitch (the Boogeyman) från att störta jorden ner i ett evigt mörker. Allt detta i kommande, animerade äventyret “Rise Of The Guardians“.(De Fem Legenderna)

Originalrösterna görs av Skådespelarna Hugh Jackman, Jude Law, Chris Pine, Isla Fisher, Alec Baldwin

I klippet nedan får vi, i en featurette, veta lite mer om Sandy och Tandfen…

Och varför inte? Fortare än vi kan ana lackar det mot jul och kanske denna animerade historia om De fem Legenderna, blir årets julfilm för det yngre gardet. Filmen är i 3D och även dubbad till svenska för de minsta. Premiären sker den 30:e november 2012, så medan vi väntar kan vi titta in i Tomteverkstan…
Powered by Preview Networks

Distributör: UIP.
Biopremiär: 30:e november 2012.
Tidigare inlägg med trailer hittar ni HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *