Middag Med Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence är lättpratad vid matbordet och Bradley Cooper har svårt att släppa ett visst samtalsämne. Se det här klippet från “Silver Linings Playbook“(Du Gör Mig Galen)…

Trailer till Silver Linings Playbook hittar ni här…”Pat Solitano (Bradley Cooper) har förlorat allt – sitt hus, jobbet och sin hustru. Efter att ha spenderat åtta månader på institution för människor med psykiska problem har han flyttat hem till sin mamma (Jacki Weaver) och pappa (Robert DeNiro) . Pat är nu fast besluten att hitta tillbaka till sig själv, bygga upp sitt liv, förbli positiv och återförenas med sin fru, trots omständigheterna kring deras separation. Allt Pats föräldrar vill är att han ska komma tillbaka på fötter, och att dela sin familjs besatthet av Philadelphia Eagles fotbollslag. När Pat möter Tiffany (Jennifer Lawrence), en mystisk flicka med egna problem, blir saker och ting komplicerade. Tiffany erbjuder sig att hjälpa Pat att återförenas med sin fru, men bara om han gör något mycket viktigt för henne i gengäld. Allt eftersom deras ”affär” fortskrider börjar ett oväntat band bildas mellan dem, som kanske till och med leder till kärlek…

Sverigepremiären sker den 21 december och Noble Entertainment distribuerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *