Alla Är Äldre Än Jag

Att skildra en av vår tids mest älskade regissörer kräver mod. Även att skildra nära familjemedlemmar. Martin Widerberg har gjort båda. Bo Widerberg började 1979 arbeta på en film om sin far, konstnären Arvid Widerberg. Men den blev aldrig färdig.

Under fyra år har Martin arbetat med sin film “Alla är äldre än jag“. Titeln är den samma som när Bo började 1979, men inte filmen. Alla är äldre än jag blandar scener ur Bos filmer, det filmade materialet med Arvid, arkivfilmer, familjefilmer och nyfilmade scener. En nära och poetisk skildring där Martin utforskar sin egen relation till sin pappa och farfar men även sig själv som far. Trots kärlek och goda intentioner är det svårt att mötas.

Dokumentären Alla Är äldre än Jag har Biopremiär den 2 november 2012 och Folkets Bio distribuerar.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *