Bruce Willis I Lay The Favorite

Bruce Willis tillhör de mest aktiva skådespelarna i Hollywood. Bara under 2012 spottar han ur sig 6 filmer, de flesta i actiongenren. Många Willisfans går väl och väntar på Bruce som John McClane i kommande “A Good Day To Die Hard“, den femte Die Hard filmen i ordningen. Innan den premiärvisas nästa år, den 14 februari 2013, hinner vi se honom i, tidigare nämnda, komedin “Lay the Favorite” som har premiär, preliminärt den 5:e december 2012.

Nedan får vi ett klipp med Bruce och Rebecca Hall ur Lay the favorite, som har följande utförliga synopsis:
Beth Raymer (Rebecca Hall) är en vacker kvinna med ett stort hjärta. Hon ger upp strippandet i Florida för att förverkliga sin dröm: att bli cocktailservitris i Las Vegas. Men hon hittar inget jobb. Istället har hon tur att stöta på Dink (Bruce Willis), en egensinnig sportkille som ser möjligheter och förmågor i Beths bubblande yttre. Dink ger Beth ett erbjudande att jobba med placeringar av pengar via telefon. Hans satsning betalar sig – hon visar sig ha dolda talanger när det gäller spel och snabbt blir hon Dinks lyckoamulett.

Men Dinks fru Ange (Catherine Zeta-Jones) tvingar Beth till New York, där hon börjar arbeta för en av Dinks största rivaler, bookmakern Rosie (Vince Vaughn). Det går överstyr när Beth och Rosie gör ett val som tvingar dem till lagbrott.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *