Sverigerekord För Skyfall

Inte oväntat lockade “Skyfall” storpublik till biograferna under premiärhelgen och går nu rakt in som etta på Biotoppen. Filmen sågs av 173 981 personer på 222 dukar över hela landet, vilket gör Skyfall till den mest sedda filmen under en premiärhelg 2012. De inspelade biljettintäkterna uppgick till 18 977 048 kr, vilket innebär att filmens premiärhelg är den mest inkomstbringande premiärhelgen hittills för en Bond-film. Distribuerar Skyfall gör SF Film.
Powered by Preview Networks

Daniel Craig har verkligen tillfört Bond en extra dimension och fört honom in i den absoluta actioneliten och där lär han stanna ett tag då det planeras ytterligare filmer, utöver Skyfall som är den 23:e i ordningen, om filmhjälten som i år firar 50 år. I Skyfall får vi dessutom se Ola Rapace jaga Bond med blåslampa och tågscenen där Rapace fightas med Bond blir väl snart en klassiker…”Take The Bloody Shot!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *