Rachel McAdams Visar Var Skåpet Ska Stå

Jag Gillar Rachel McAdams som jag tycker är en fenomenal skådespelerska. Den kanadensiska aktrisen, född i London, Ontario den 17 november 1978, startade upp karriären relativt sent. Första rollen kom som 23 åring i den kanadensiska action/scifi TV serien “Shotgun Love Dolls“(2001) där hon spelar tonåringen Beth som får hela sitt liv upp och ned vänt när hon finner att hennes drömmar blir till verklighet. Sedan följde roller i några TV serier till, samt en TV film.

Första “riktiga” filmrollen kom i Canada/Italienska komedin “My Name Is Tanino“(2002) och i och med rollen som en av de heta brudarna i komedin “The Hot Chick” mot Rob Schneider började hon synas för en bredare allmänhet. Rollen som den elaka Regina George i “Mean Girls“(2004) blev lite av ett genombrott och ledde fram till “The Notebook“(Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta) som blev en supersuccee och som i dag räknas till en av de stora romantiska filmerna.

När hon 25 år gammal sökte rollen som den unga Allie i Dagboken hade hon som sagt några filmer i bagaget, men var inte överdrivet rutinerad. Kanske var inte regissören Nick Cassavetes övertygad om att hon var rätt för rollen som Allie, men det kom att ändras efter denna audition som ni ser nedan. Där blåser Rachel McAdams på för fullt och visar vilken stor talang hon är…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *