Livet På Orange Drive

Familjerna Ostroffs och Wallings kunde inte vara mera sammansvetsade. De har bott på samma gata och varit vänner i åratal, men snart kommer allting strula till sig.

Utflyttade dottern Nina blir hembjuden på middag till sitt föräldrahem tillsammans med grannfamiljen Walling. Efter att Nina gjort slut med sin fästman har båda familjerna hoppats på att hon ska falla för Toby, sonen i familjen Walling. Helt oväntat fattar dock familjen Wallings överhuvud(Hugh Laurie)tycke för Nina(Leighton Meester) och hans känslor blir besvarade, något som komplicerar livet för dem alla.

Den här soppan bjuds vi på i romantiska komedin ”Livet På Orange Drive”(The Oranges) som har biopremiär den 16:e november 2012. I övriga roller ser vi bl.a Catherine Keener, Oliver Platt och Alia Shawkato.
Powered by Preview Networks

Distributör: SF Film.
Biopremiär: 16:e november 2012.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *