Sinister

När skräcken är förankrad i verkligheten är den som mest skrämmande…

I kommande rysaren “Sinister” livnär sig Ellison (Ethan Hawke) på att skriva romaner baserade på verkliga brott och han är känd för att alltid arbeta mycket metodiskt. För att leva upp till sin senaste succé söker han en riktigt bloddrypande historia.

På bakgården till ett hus har en familj på fyra personer hängts och Ellison köper huset för att komma offren och sanningen bakom brottet så nära som möjligt. För att inte skrämma upp sin familj väljer han dock att inte berätta varför han valde just detta hus som familjens nya hem. Det visar sig snart att detta inte är hans enda misstag. På vinden hittar han en låda med super8-filmer tillhörande de förra ägarna – lyckliga familjebilder som snabbt upplöses i glimtar av bottenlös ondska. När han väl startat filmprojektorn finns det ingen återvändo…

Sinister är en skrämmande thriller från producenten av Paranormal Activity filmerna och författaren och regissören av The Exorcism av Emily Rose.
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 30 november 2012.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *