Jack Reacher Trailer

Jack Reacher” är baserad på Lee Childs(pseudonym för engelske författaren Jim Grant) spänningsroman One Shot om den före detta militärpolisen Jack Reacher som reser runt i USA som en vagabond. Jack Reacher är en före detta militärpolis och kallas endast Reacher, ingen använder Jack som tilltalsnamn.

I One shot(prickytten, sv titel) gräver Reacher djupare i ett fall där en tränad militär prickskytt skjutit fem slumpmässiga vittnen. Som Jack Reacher ser vi Tom Cruise och i övriga roller hittar vi bland andra Rosamund Pike, Richard Jenkins, Robert Duvall och Werner Herzog. Regisserar gör Oscarvinnaren(De Misstänkta) Christopher McQuarrie. Svensk biopremiär är det den 4:e januari 2013.

Låt oss ta en titt på trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *