Tjuren Från Bronx VS Rocky

Två klassiska boxningsfilmer är ju “Rocky” och “Tjuren Från Bronx“. Rocky som kom 1976 kammade hem 3 Oscar och Tjuren Från Bronx(Raging Bull) från 1980 vann 2 Oscar.
Nu kommer stjärnorna från filmerna, Sylvester Stallone och Robert De Niro, möttas i ringen i en kommande komedi med namnet “Grudge Match“. Warner Brothers har precis gett grönt ljus för att sätta i gång produktionen.

Vem kommer att vinna den matchen? Jack La Motta eller Rocky Balboa? Ja, som tur är, så är det här ingen ny superhjältefilm där man kastar in dessa karaktärer i handlingen för att göra upp i den ultimata fighten, utan en helt ny varmhjärtad historia där handlingen kommer att centrera kring två pensionerade boxare som lockas tillbaka i ringen igen av en promotor spelad av komikern Kevin Hart.

Det här är inte första gången som Sylvester Stallone och Robert De Niro möts i en film, I “Cop Land” från 1997 är de någran av stjärnorna i filmen.
När vi kommer att få se Grudge Match på bio är ännu inten fastställt, men senare delen av 2013 är ett bra tips. Regissera kommer Peter Segal göra och han har tidigare skapat komedifilmerna “Anger Management“, “50 first date” och “Get Smart“.

Fotocredit: Stallone(Georges Biard) De Niro(Petr Novák)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *