Carrie Remake

Gamla skräckklassikern från 1976, “Carrie” kommer i en remake våren 2013. Filmen om Carrie bygger på Stephen Kings bestseller med samma namn. Original Carrie i regi av Brian De Palma, med Sissy Spacek i huvudrollen och bland andra John Travolta, Nancy Allen, Piper Laurie och Amy Irving i övriga roller är ju en kultklassiker som nominerades till två Oscar när det begavs sig och man tycker att det torde vara svårt att upprepa en sådan succe.

Man försöker i varje fall och som Carrie slänger man in underbarnet och stjärnskottet Chloë Grace Moretz(spelar Isabelle i Hugo), född 1997. I Övriga roller hittar vi namn som Judy Greer och Julianne Moore. Vad det ska bli av detta får vi som sagt se nästa vår, närmare bestämt den 22:e mars 2013. Fram till dess får vi nöja oss med en liten teaser trailer och handlingen kommer ni väl ihåg?

“Carrie White är ett blygt mobbningsoffer som blir konstant förödmjukad av sina klasskamrater och av sin mamma Margaret, en överreligiös fanatiker med vanföreställningar. Mobbningen byggs upp till sin höjdpunkt under balnatten då Carrie visar sig besitta oanade telekinetiska krafter och slår tillbaka med full kraft mot dem hon anser har skadat henne.”

Distributör: SF Film
Stillbildsfoto på Chloë Grace Moretz som Carrie White: Michael Gibson.
Biopremiär: 22 mars 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *