Morgan Freeman Och The Magic Of Belle Isle

Kvällen kommer at ägnas åt Morgan Freeman och sämre sällskap kan man ju ha. Det är inte bara något magisk över Belle Isle, utan även över Freeman. Han är en suverän skådespelare och rösten är hans vapen, den är så att säga behaglig att lyssna till.

Regisserar “The Magic Of Belle isle” gör Rob Reiner, mannen bakom fina filmklassiker som, När Harry mötte Sally, Stand By Me och På heder och Samvete. I den här dramakomedin anländer den skrivkrampsdrabbade författaren Monte Wildhorn till Belle Isle. Han är rullstolsburen sedan en olycka i unga år, att han dessutom har problem med spriten gör inte saken bättre.

Efter att hans fru dött tappar Wildhorn tron på livet och hoppas finna en fristad på Belll Isle över sommaren, där han får bo gratis mot att han vaktar invånarnas hundar. Där träffar han också den ensamstående mamman Mrs. O’ Neil och hennes döttrar Willow, Finnegan och Flora. De är alla kantstötta precis som Monte, men i varandra börjar de hitta gnistan de behöver för att finna tillbaka till livet.

Den här releasen av Noble Entertainment kommer ut i handeln den 24:e oktober 2012 och rekommenderas varmt om ni gillar drama med feelgoodtouch. Hur eländigt livet än kan tyckas vara ibland så ordnas det sig på något vis, bara man hittar något att tro på. Katalysatorn för Monte Wildhorn blir familjen O´Neil och tillsammans ger man och tar man. Skådespeleriet är överlag bra och Freeman är som vanligt utmärkt som den försupne dessillusionisten. Virginia Madsen gör även hon bra ifrån sig som mamman och vart hittas alla duktiga “barnskådespelare” kan man undra? Även om Morgan Freeman drar revolver i en scen är det här ingen pangpang film där det smäller och exploderar i varje filmruta, utan en långsamt berättat skröna som inte blir mindre intressant för det.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *