Indianen Johnny Depp

Johnny Depp som har Comancheblod i sina ådror och nyligen blivit upptagen som hedermedlem i Comanchestammen passar säkert alldeles utmärkt som indianen Tonto i Gore Verbinskis westernäventyr “The Lone Ranger“. Titta på de här snygga bilderna från imagenet…

Bakgrunden till Lone Ranger är denna: ”En grupp Texas Rangers är på jakt efter ett gäng laglösa förbrytare ledda av Butch Cavendish. Gänget lägger sig i bakhåll och lurar texas Rangers gruppen i en fälla där alla, som det ser ut, dödas. Emellertid hittas en överlevande av indianen Tonto som vårdar honom tills han återfått hälsan. Med en mask för ansiktet och ridandes på hingsten Silver slår The Lone Raider följe med Tonto för att spåra upp det laglösa gänget och skipa rättvisa”

Mer Loneranger med trailer HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *