Cloud Atlas Featurette

I denna Cloud Atlas Featurette berättar bland andra Tom Hanks, Hugh Grant och Susan Sarandon om skapandet av Scifi dramat “Cloud Atlas“. I sex historier, sammanvävda med varandrata, tas vi med från 1800-talets Söderhav till en avlägsen postapokalyptisk framtid och kärnan är hur olika individers agerande påverkar varandra genom det förflutna, in i nutid och framtid.

Filmen bygger på David Mitchells prisade roman med samma namn, där varje berättelse visar sig vara en historia som läses (eller observeras) av huvudpersonen i nästa berättelse. Alla berättelser, utom den sista som avslutas mitt i boken, avbryts vid något tillfälle. Efter berättelse sex tas vi tillbaka i tiden för att avsluta varje historia och när boken är slut är vi tillbaka vid starten med karaktären Adam Ewing i Stilla havet, cirka 1850.

Låter det intressant eller komplicerat? Läs mer om Cloud Atlas HÄR och HÄR.

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: Preliminärt datum är 30:e november 2012.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *