Broken City

Första trailern till “Broken City” med stjärnorna Russell Crowe, Mark Wahlberg och Catherine Zeta-Jones är här.

Det ser ut att bli en thriller av det gamla goda slaget ala film noir med korruption, svek och mord i en omoralisk värld. Mark Wahlberg spelar privatdetektiven Billy Taggart som hyrs in av New Yorks mäktiga borgmästare Nicholas Hostetler(Russell Crowe) för att spionera på äkta makan, spelad av Catherine Zeta-Jones. Borgmästaren misstänker att frun är otrogen och vill att Taggart ska identifiera den förmodade älskaren.

Precis som i “Shooter” ser Mark Wahlberg ut att gå på en riktig blåsning och blir lurad i ett dubbelspel, där han själv blir den misstänkte. Dags för payback time…

Som sagt, så ser det ut att vara gammal hederlig thriller vi kommer att bjudas på nästa år, tack och lov för det. Biopremiären i USA sker den 18 januari 2013, ett datum vi får ha som riktmärke för svensk release. Efter att ha läst synopsis och sett trailern tycker jag det verkar lovande och ser fram emot en spännade stund i biosalongen. Regin står Allen Hughes för(The Book Of Eli)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *