Mera Boardwalk Empire

Här kommer glädjande nyheter för alla fans av “Boardwalk Empire“. HBO ger grönt ljus för en fjärde säsong som kommer under 2013. Inspelningarna kommer att starta i New York och Steve Buscemi fortsätter som Nucky Thompson.
Säsong 3 är som bäst i gång i USA där man avverkat tre avsnitt. Serien skapad av Terence Winter, med Martin Scorsese i teamet har vunnit otaliga priser, bland annat totalt 12 Emmys. Serien snittar som bäst 8 miljoner tittare i USA och den har blivit populär över hela världen. Har ni dålig koll på Boardwalk Empire så ges chansen till upplysning i denna 5 minuter långa sammanfattning, Boardwalk in brief…

Många i Sverige vill också följa Nucky Thompsons öden och äventyr i Atlantic City och framöver kommer det bli lättare att göra så:
Som Cinemaholics nämnt tidigare så är Betal TV kanalen HBO på väg till Sverige under namnet HBO Nordic. För cirka hundra kronor i månaden fås tillgång till kvalitetskanalens stora arkiv av TV serier, men också nya serier. De nya seriernas avsnitt, bland annat Boardwalk Empire, ska kunna ses dygnet efter de visats i USA.

Nedan ett klipp från premiären av säsong 3, där seriens stjärnor minglar runt och berättar lite om de kommande turerna i Boardwalk Empire…

Mera Boardwalk Empire på Cinemaholics med klipp bakom kulisserna samt trailer för säsong 3 hittar ni HÄR och HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *