Pitch Perfect

Pitch Perfect” är musikalkomedin, som i förhandsvisningar, fått biopubliken att jubla av glädje. Filmen är fylld av humor och gamla musikklassiker i ny tappning och i centrum står Beca, tjejen som hellre lyssnar på det som kommer ut ur hennes hörlurar än på sin omgivning. När hon börjar universitetet har hon svårt att hitta rätt grupptillhörighet, istället hamnar hon bland ett varierat gäng med både elaka, rara och konstiga tjejer som enbart har sina vackra sångröster gemensamt.

Beca tar snart denna akustiska sånggrupp bort från en värld av traditionella arrangemang och perfekta harmonier till något helt annat. Tillsammans slåss de för att nå toppen bland skolkörerna, en värld av mördande konkurrens. Det coolaste de gjort eller det mest vanvettiga? Troligtvis lite av båda.

Som Beca ser vi unga stjärnskottet, Oscarnominerade(Up In The Air) Anna Kendrick. I övriga roller finns bland andra Brittany Snow(Hairspray) och superroliga Rebel Wilson som Fat Amy (Bridesmaids och kommande Möhippan). Den svenska biopremiären sker den 8:e februari 2013.
Powered by Preview Networks

Distributör: Universal Pictures.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *